Yeshuah to Yah Stichting

Persoonlijke noot

Corjan Visser

Initiatief

In mijn dagelijks werk als hovenier ben ik bezig met praktische taken, in een bijzondere, ik zou haast zeggen; een ‘boven-natuurlijk’ levende wereld. Deze wereld schreeuwt om Zijn Schepper, de verlossing en om liefde….

In mijn eigen zoektocht ben ik via veel dwaalwegen (zonden, eigendunk, schijnheiligheid) terecht gekomen bij een persoon die ik pas echt ga ontmoeten als dit tijdelijke is begraven en bij de opstanding overkleed wordt met het eeuwige. De ontmoeting in dit leven is vaak nog zo gebroken en versluierd dat het lastig is over Hem te vertellen, zonder Hem tekort te doen.

Hij is zo veel groter dan wij vaak beseffen, juist omdat Hij zich zo laag vernederde terwijl Hij aanspraak kon maken op zijn positie als Zoon van de Allerhoogste.

Toch wil ik via deze website een beetje licht werpen op de persoon die het beste met de mens voorhad en heeft en in lijn met zijn Vader de mens liefheeft. Om een en ander handen en voeten te geven heb ik deze website geschreven en wil ik dat ook wellicht uitbreiden naar meer activiteiten. Daarom heb ik de stichting Yeshuah to Yah in het leven geroepen.

Wees vrijmoedig

Stel gerust uw vragen. Gelukkig weet ik niet alles, samen kunnen we meer ontdekken van onze Schepper en de verlossing die bij Hem te vinden is… Voor contact met de stichting kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.
 
 

  Yahusha to Yahuah - Yeshuah to Yah Stichting

  Een verkenning van de waarheid en de betekenis van de namen van de Schepper en zijn Zoon.

  info@y-to-y.nl
  06 44466533
  RSIN 865575605
  KvK 91184967
  NL50 REVO 4967 0278 61

  Yeshuah to Yah Stichting

  Verkondig de Waarheid - Verberg of verduister niets.